Depo Temizliği

White Home Depo Temizlik Hizmetinden Faydalanın !

D

epo ve raf temizliği faaliyet sektörünüze göre değişiklik gösterebilmektedir. Gıda üretimi yapılan fabrikaların depo ve ardiye v.b, yerlerin endüstriyel kimyasal kullanılamadığı gibi temizlik türüne göre temizlik uygulamalarıda değişiklik gösterebilmektedir.

Depo temizliği ‘nin Temizlik hizmetleri içerisinde farklı ve özel bir yeri vardır. Zira fabrika temizlik hizmetleri; temizlik dallarının hemen hemen hepsini kapsar.

Depo temizliğinde yapılan hizmetler; zemin yıkama, zemin parlatma, duvar köşe diplerini temizleme, raf tozlarını alma ve silme, rutubet ve çürük oluşmuş yerlere müdahele etme, kapı kenarları ve kollarını dezenfekte etme ve tanzikli su ile kaliteli deterjanlar kullanarak hijyen ortamı sağlanılır. Sıraladığımız hizmetlerin kapsadığı gibi üretim sahası ve deponun, teçhizatlarını temizliklerini de içine alır. Depo temizliği dolayısıyla profesyonellik ve tecrübe gerektirir.

White Home Beylikdüzü Temizlik Şirketleri olarak hizmetlerinize uzman kadromuz ve teknolojik alt yapımızla talibiz. Ücretsiz expertiz hizmetimizden yararlanın sizlerin de güçlü ve güvenilir yardımcınız olalım.

Depo Temizliği
shadow

Müşteri Hizmetleri

Uzman ekibimizin farknı sizde yaşayın ! | white home beylikdüzü temizlik şirketleri hakkında detaylı bilgi alabilir veya destek alabilirsiniz. Haftanın 7 günü, müşteri temsilcilerimiz sizler için hep burada olacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

shadow
Hemen Randevu Al